TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Főzés után kóstolás | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14704506 alkalommal 10261488 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Főzés után kóstolás

Újpesti Városnapok: Lecsófesztivál


Szeptember 1-jén, szombaton reggel finom illatok jelzik majd a piacon, merre is vezessen az utunk az ételkóstoláshoz. Kóstolni és szavazni egyaránt lehet.Címkék:
Piac
Városnapok
Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok immár ötödik alkalommal várja az újpestieket a hagyományos nyár végi lecsófesztiválra. A lecsó elkészítésére bárki vállalkozhatott, augusztus 28-ig gyűltek a nevezések a meghirdetett versenyre.

Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok Felügyelősége már javában készül a szombati fesztiválra.  Az elmúlt évinél többen, 12-en neveztek a versenyre. A versenykiírás szerint 3 kiló paprika jelenti az étel alapját, a többi hozzávalót ki-ki magától teszi hozzá. A tapasztalatok szerint rendkívül széles a közkedvelt nyári étel elkészítésének lehetséges variációja. A kulisszatitkokat szombaton 10 órától leshetjük el, kóstoló kíséretében. A nevezők között vannak visszatérő jelentkezők, akik ki nem hagynák ezt a főzési lehetőséget.

A számozott ételekre helyben lehet szavazni. Az eredményhirdetés később lesz. A díjakat – vándorserleget, kupákat, érmeket és okleveleket – egy hét múlva, pénteken osztja ki a versenyt meghirdető Piacfelügyelőség. Természetesen ők is beneveznek, de amennyiben lecsójuk helyezéshez juttatná őket, lemondanak a díjról. Már fair play-díjasok.Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page