TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
„Az újpestiek egészsége nagyon jó kezekben van” | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14667301 alkalommal 10229215 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

„Az újpestiek egészsége nagyon jó kezekben van”

Köszönet érte!


Szeretnék sok-sok újpesti lakos nevében köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen formában részese volt ennek a csodának! Írja Thekleszné Deák Rita újpesti édesanya, aki néhány évvel ezelőtt aláírásgyűjtésbe kezdett Újpesten a Szakorvosi Rendelőintézet fennmaradásáért és az Újpesti Naplóban is megemlékezett arról, milyen sokan álltak civil kezdeményezése mellé.Címkék:
SZTK

A Szakrendelő gyönyörű lett! Öröm a csodaszép, megújult épületre nézni! Mi, újpestek már most büszkén gyönyörködünk a szépségében, pedig még nem is készült el teljesen! Valóra vált az álmunk, megújult, megszépült a rendelő! Pár éve még attól rettegtünk, hogy olyan nagy múltú intézményeink bezárása után, mint a Szülőotthon és az Újpesti uszoda, a szakrendelőnk is erre a sorsra jut… Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, amiért Újpest Önkormányzata meghallotta az újpesti emberek kérését, hosszú, áldozatos munkával sikerült átvennie és ilyen csodálatosan felújíttatnia a rendelőt! Újpest egészségügyi ellátása mindig is példaértékűen kimagasló volt, az újpestiek egészsége nagyon jó kezekben van. Az itt dolgozó kiváló, hivatásukat lelkiismeretesen végző orvosok és nővérek, egészségügyi dolgozók megérdemlik, hogy ilyen igényes, szép helyen végezhessék odaadó gyógyító munkájukat. Az ide járó betegek is végre méltó körülmények között várakozhatnak a vizsgálatokra és a kezelésekre.

Szeretnék sok-sok újpesti lakos nevében köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen formában részese volt ennek a csodának!

Írja Thekleszné Deák Rita újpesti édesanya, aki néhány évvel ezelőtt aláírásgyűjtésbe kezdett Újpesten a Szakorvosi Rendelőintézet fennmaradásáért és az Újpesti Naplóban is megemlékezett arról, milyen sokan álltak civil kezdeményezése mellé.
Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page