TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Találkozzunk többször! – ezen a hétvégén is! | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14704184 alkalommal 10261219 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Találkozzunk többször! – ezen a hétvégén is!


A téli zord idő ellenére felüdülést, kellemes időtöltést kívánunk az Újpesti Karácsonyi Vásár programjain!Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár
Piac

Ezen a hétvégén Gáspár Laci, Király Viktor és Linda, a horvát–dalmát népzenét játszó Kecskés-együttes és a Fourtissimo zenekar a vendége az Újpesti Karácsonyi Vásár nagyszínpadának, illetve a városháza dísztermének. Az Ifjúsági Házban babaszínház és Mikulás-fotózás, kézműves-foglalkozás várja a gyermekeket ezen a hétvégén. A szabadtéri programok idején az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti is várja a 9-es faházban, kézzel festett karácsonyfadíszekkel az adományozókat. A vásárváros 10-es faházában az Újpest Márkabolt újdonságai és közkedvelt tárgyai is megvásárolhatók.(Téli sapkákat például bevezető áron kínálnak.) A Mikulás szombaton az újpesti piacot járja.

Ünnepi időtöltés

Újpest Önkormányzata a Találkozzunk többször! programsorozat jegyében egészen december 24-ig várja Önt, családját, barátait színes programokkal, neves fellépőkkel, városházi koncertekkel és közös adventi gyertyagyújtásra a Szent István térre és a többi helyszínre. A Szent István téri vásárváros faházaiban megannyi portéka csábít ajándékvásárlásra, a finom falatok és a forró italok pedig a jó hangulatot fokozzák. Közkívánatra idén újra műjégpálya várja a korcsolyázókat a városháza mellett, egészen február közepéig. 

Az Újpesti Karácsonyi Vásár részletes programjait az Újpesti Naplóban és ezen az oldalon adjuk közre. Weboldalunk, az ujpest.hu is a második vásári hétvége eseményeire csábít. Tessék választani!
Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page