TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Ehhez értenek, ebben hisznek

Ehhez értenek, ebben hisznek

Kulturált környezet, optimális parkolás, kedvező árak és ismerős arcok. A jelenleg is üzemelő piac kereskedőinek jelentős része már biztosan ott lesz a hamarosan megnyíló új épületben is. Biztosak benne, hogy az újpesti piac híres hangulata megmarad és a jelenlegi árak sem fognak jelentősen növekedni.

Ehhez értenek, ebben hisznek kép

Péter Elemér
Körülbelül nyolc éve vagyok a piacon, ehhez értek, ebben hiszek. Elég sok törzsvásárlóm van, és úgy gondolom, hogy szívesebben jönnek majd egy kulturált épületbe, ahol még a parkolás is teljesen optimális lesz.

Erzsi
Már hat éve vagyok itt a nagycsarnokban, és nagyon szeretek Újpesten dolgozni. A XVII. kerületben lakom, de meg sem fordult a fejemben, hogy ne menjek át az új épületbe. Tartani fogom majd az árakat, és bízom benne, hogy akik eddig szerettek, azok továbbra is jönnek majd hozzám.

Tóth Zoltán
Nagy csarnok, jobb körülményekkel, nem is kérdés, hogy sokkal jobb lesz, mint a mostani. Kulturált, rendezett épület, de mégis egy igazi piac.

Titkó Éva és Titkó Dani
Itt vagyunk tizenegy éve, állandó vevőkörünk van, akiket természetesen nem akarunk sem cserbenhagyni, sem feladni. Azt mondják, aki mer, az nyer, reméljük, ezt a vevőink is így gondolják.

Hábián László
Az új piacon sokkal könnyebb lesz mindenkinek. Itt vagyunk lassan húsz éve, és szinte semmi változás nem történt, mindenkinek jót fog tenni a megújulás

Marsi Zoltán
Úgy gondolom, hogy Újpesten annyira jó piaci közösség alakult ki, hogy az új helyre is jönnek majd a törzsvásárlóink.

Dávid József
Én még csarnokban nem nagyon árultam, ki kell próbálni. Az asztalom semmivel sem lesz majd drágább, így nem kell emelnem az árakon.

Rozvadszky Tibor
Harminc éve már, hogy a családunk itt árul az újpesti piacon. Állandó vásárlóink vannak, szinte már-már baráti a viszony. A legfontosabb az lesz, hogy az új helyen is megmaradjon a jó kapcsolat a kereskedők és a vevők között.