TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Modern gépek a szakrendelőben

Modern gépek a szakrendelőben

Új rendelő, teljes körű felújítások, a szakrendelő modernizációja. Az elmúlt években rengeteget fejlődtek városunk egészségügyi intézményei is. A jelentős változások nem csak az épületek felújítását, hanem az eszközpark megújulását is jelentik.

Modern gépek a szakrendelőben  kép

Január 18-án ünnepélyes keretek között egy kardiológiai és egy nőgyógyászati ultrahangkészüléket adtak át a szakrendelőben. Az átadón részt vett dr. Zsigmond Barna Pál és Nagy István alpolgármester is.

Nagy István köszöntőbeszédében kiemelte: bár az újpesti egészségügy is orvoshiánnyal küzd, az önkormányzat mindent megtesz, hogy az orvosok és a betegek is elégedettek legyenek. Ennek érdekében a városvezetés 2017 végén újabb fejlesztésről döntött, amelynek keretén belül hetvenmillió forint értékben rendeltek meg olyan eszközöket, berendezéseket, amelyek a gyógyító munkát és a diagnosztikát is segíteni fogják.

Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester az Egészséges Budapest Programot ismertette a részvevőkkel. A program nagymértékben kihat majd Újpest egészségügyi intézményeinek további fejlődésére.

A kardiológiai ultrahang készüléket dr. Csányi Zsolt, a kardiológiai szakrendelés vezető főorvosa, a nőgyógyászati készüléket pedig dr. Balog László a nőgyógyászati szakrendelés vezető főorvosa vette át.