TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Utolsó hajrá

Utolsó hajrá

Több mint kilencvenöt százalék. Ennyire tehető jelenleg az új piacunk épületének készültségi foka.

Utolsó hajrá kép

- A kivitelezés a hajrájába érkezett, az út-, táj-, mély- és közműépítési munkálatok átadása folyik éppen - mondja Péhl Gábor projektmenedzser. A többi munka készültségi foka is meghaladja a kilencvenöt százalékot, jelenleg például a liftek és a mozgólépcsők beüzemelése történik.

Mindent a bérlők igényei szerint
Hat üzlethelyiség munkálatai már elkészültek és kilencé zárul le hamarosan. A napokban újabb hat üzlet kialakítása is elkezdődik. A legnagyobb, jelenleg is zajló üzletkialakítást a Lipóti Pékség és üzem belsőépítészeti munkálatai jelentik.
- Eddig pozitívak a visszajelzések, zökkenőmentesen folyik a tervek egyeztetése a leendő bérlőkkel – hangsúlyozza a Péhl Gábor. – Természetesen vannak egyéni kívánságok, zömmel belsőépítészeti jellegűek: padló és falburkolat, álmennyezet, belső válaszfalak áthelyezése, TV csatlakozás kialakítása, ajtók kialakítása, illetve megszüntetése, vásárlói front módosítása. Igyekszünk minden kívánságot maradéktalanul teljesíteni.

Közel a „telt ház”
Az épületben lévő hatvanegy üzletből, árudából és szigetből negyvenkilenc kelt már el, az előzetes jelentkezések alapján a zöldséges asztalok és a hűtőpultok szintén kilencven százalék feletti kihasználtságúak lesznek.  Elkelt az épületben lévő egyetlen nagyobb alapterületű vegyes üzlet is.

A régi piac ismert és kedvelt árusaival is találkozhatunk majd az új piacon. Lesz savanyúságos, magárus, édességbolt, pékáruüzlet, zöldséges, hentes, sőt lesz kínai vegyesbolt is.