TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Spanyol finomságok az új piacon

Spanyol finomságok az új piacon

Nem kell Hispánia földjére utaznunk ahhoz, hogy megkóstoljuk az igazi serrano sonkát, a házias aioli szószt, vagy éppen a chorizo-t. Mindezek mellett sok más hamisítatlan spanyol gasztronómiai különlegesség is megtalálható a Silvimpex – Spanyol finomságok Mindenkinek-ben. Huska Szilviával, a bolt tulajdonosával beszélgettem.

Spanyol finomságok az új piacon kép

Honnan érkeznek a termékek?
Ragaszkodom ahhoz, hogy a Magyarországra behozott, és a boltomban árult termékeket személyesen kóstolom meg, és ellenőrzöm le, éppen ezért gyakran utazom Spanyolországba, ahol a gyártóktól és a kistermelőktől szerzem be az árukat. Igyekszem mindig a legjobb minőséget biztosítani, elérhető áron. Ahogy körbe nézek, mindenhol eredeti, spanyol finomságokat látni.

Mi minden található meg ebben az üzletben?
Minden alapvető spanyol élelmiszer megtalálható nálunk, a húskészítmények közül a serrano sonkák, a chorizo-k, fuetek, természetesen az olívabogyó, és az olívaolajok akár ízesített, fűszeres, vagy édes formában is, a házias szószok, tapasok, édességek. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő finomságot, hiszen gondolunk az ételallergiásokra, és azokra is, akik az egészséges táplálkozást követik, nagyon sok biotermékünk van, amit ugyancsak a lehető legjobb, megbízható partnerektől szerzek be. A későbbiekben érkeznek a spanyol sajtkülönlegességek, a borok, kávék, igyekszem folyamatosan megújítani, bővíteni a kínálatot.



Említette, hogy gyakran jár Spanyolországba. Bátran fordulhatnak Önhöz utazással, turisztikai kérdéssel is az idelátogatók?
Természetesen ha az idelátogató vásárlót érdekli egy spanyol út, nagyon szívesen segítek annak megszervezésében és lebonyolításában. Kapcsolatban vagyok a spanyol idegenforgalmi hivatal képviseletével, akik biztosítottak a támogatásukról, bizonyoshatáridőn belül érkeznek tőlük információs anyagok, amit az idegenforgalmi háttérrel tudok majd hasznosítani, nem kizárt, hogy szervezek majd csoportos utat Spanyolországba.

Az újonnan érkező termékekről, aktuális akciókról honnan értesülhetnek az emberek?
A Silvimpex – Spanyol finomságok Mindenkinek Facebook oldalán folyamatosan jelezzük, ha új áru érkezik, az aktuális akciókat, illetve, ha valamilyen kóstoló, tematikus spanyol est, vagy spanyol napok kerülnek megrendezésre.