TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Visszatér a PiacPlacc

Visszatér a PiacPlacc

Május 23-án, szombaton a korábbiakban megszokott napokon és időtartamban (szombat-vasárnap, 7.00-13.30) újraindul a közkedvelt Újpesti PiacPlacc.

Visszatér a PiacPlacc kép

 A Piacfelügyelőség bejelentése alapján május 23-án, szombaton – a járványhelyzet enyhülésére tekintettel és az országos, illetve a budapesti nyitásokkal összhangban –, a korábbiakban megszokott napokon és időtartamban (szombat-vasárnap, 7.00-13.30) újraindul a közkedvelt Újpesti PiacPlacc.

Az asztalok a még fennálló járványügyi kockázatok miatt a korábbinál nagyobb területen, egy sorba rendezve, és egymástól a megszokottnál távolabb kerülnek elhelyezésre, de az árusok/asztalok azonosítószámai megmaradnak.

A Piacfelügyelőség kéri az árusokat és vásárlókat a PiacPlaccon maszk vagy szájat-orrot eltakaró ruhadarab viselésére (sál, kendő). Igény esetén mosható textilmaszk vásárolható a Vásárcsarnok földszintjén elhelyezett maszkautomatából.

A fertőzésveszély elkerülése érdekében kérik továbbá a szervezők, hogy a vásárlók egymástól legalább 1,5 méteres távolságot tartsanak, valamint hogy 1-1 árusnál egyidejűleg csak egy vásárló tartózkodjon, míg a következő vevő a védőtávolságon kívül várakozzon.

Parkolási, WC-használati, kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőség a Vásárcsarnokban biztosított.