TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Fejlesztő foglalkozások, babusgató

Fejlesztő foglalkozások, babusgató

Gyermekfejlesztő és iskola-előkészítő egyéni és csoportfoglalkozások nyáron

Az Újpesti Gyermekszakrendelő pszichológus, fejlesztőpedagógus, mozgásterapeuta munkatársai – az előző évekhez hasonlóan – nyári csoportos foglalkozásokat szerveznek.

Fejlesztő foglalkozások, babusgató kép

A foglalkozásokon kreatív terápiás tevékenységek, mozgáscsoportok szerepelnek. Újdonság a művészetterápiás csoport, amelyet Virágh Judit pszichológus szervez 8–14 éves korú gyerekek számára.

Azok, akik a nyár folyamán logopédiai vizsgálatra, fejlesztésre tartanak igényt, szintén jelentkezhetnek. A csoportok időpontjai hétköznap délelőtt: valószínűleg hétfő, kedd, szerda 10-től 12 óráig.

A tavaly elindított Babusgató csoportos foglalkozás újbóli indítását is tervezzük – ez utóbbi anyák és két év alatti gyermekeik számára szervezett közös foglalkozás.

A csoportok pontos időpontja és beosztása a jelentkezők számától és életkori összetételétől függ. Olyan esetekben, amikor egyéni foglalkozás látszik szükségesnek, megbeszélés szerint azt is biztosítjuk.

A csoportok indítását 2013. június 24-től tervezzük. Jelentkezni lehet a gyermekszakrendelő pszichológiai rendelésén személyesen, illetve telefonon, a 369-2333/1721-es melléken, munkanapokon 12–18 óra között.

Újpesti Szakrendelő