TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Folytatódik a korszerűsítés

Folytatódik a korszerűsítés

Miként múlt héten részletesen beszámoltunk róla, több új berendezéssel gazdagodik az újpesti szakrendelő képalkotó diagnosztikai részlege. Napokon belül megkezdi működését az első, modern készülék, amelyről Nagy István alpolgármester beszélt.

Folytatódik a korszerűsítés kép

– Nagyon örülünk, hogy a régi, elavult berendezéseket modern, magas szintű eszközök váltják fel folyamatosan a rendelőintézetben. A szakorvosi rendelő korszerűsítésének része volt a megújult ultrahang-berendezések beüzemelése, majd a szájsebészeti kezelőegység újabbra cseréje, és ezt szolgálják majd a most munkába álló röntgengépek is, amelyek mind felgyorsítják és megkönnyítik a rendelőintézet munkatársainak munkáját, jelentősen lerövidítve ezáltal a betegek várakozási idejét – mondja az alpolgármester az új készülékek előnyeiről.

Hozzáteszi: a helyi egészségügyi megújulásnak ezzel még nincs vége, hiszen az önkormányzat éppen a napokban kezdte el felmérni a körzeti orvosi rendelők állapotát, s ennek alapján sorrendet állít fel korszerűsítésük menetéről.

G.R.