TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Sikeres rajt után folytatás március 11-én

Sikeres rajt után folytatás március 11-én

Sikeresen rajtolt el kedden az önkormányzat és az újpesti piac új kezdeményezése, az Újpesti Piacnap. Az akciós árut kínáló Vértes Ázsió standjánál kora reggel már gyülekeztek a vásárlók.

Sikeres rajt után folytatás március 11-én kép

Az újpesti piac az önkormányzattal közösen egy akciót indított március 4-étől, amelynek keretében minden héten kedden vagy szerdán, az Újpesti Piacnapon egy-egy kereskedő kínálja - a készlet erejéig - nagyon kedvezményes áron a termékeit. A sorozat a Vértes Ázsió Bt. standján indult sertéstőkehús akcióval március első keddjén. Ottjártunkkor már sor állt a pult előtt.

- Az Újpesti Naplóból értesültem erről a kezdeményezésről, nagyon jónak tartom. Ma kifejezetten ezért jöttem ki. Két kicsi gyermekem van, nem mindegy, hogy mit és menynyiért vásárolok, nekem sokat jelent egy ilyen kedvezmény - mondja egy fi atalasszony, Szilvia.

Egy középkorú úr listával érkezik. Mint elárulja: a felesége olvasta az Újpesti Naplóban, hogy lesz akciós áron hús, és őt küldte el vásárolni. 

A középkorú Rózsa sokat jár a piacra, mint mondja, mindig keresi az akciókat.
- Erről most kivételesen nem értesültem, de örülök, hogy megtudtam, Nagyon jó ötletnek tartom ezt az akciót. Általában csütörtökön szoktam kijönni a piacra, de ezentúl lehet, hogy a kedvezményes napokon is kijövök - árulta el.



Március 11-én, kedden 7 órától a Duna- Muhari Bt. boltjában minden sertéstőkehús 1090 Ft/kg!

A bolt a Piacfelügyelőség mellett található.

Keresse az "AKCIÓS" zászlót! Az akció a készlet erejéig tart.