TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Az SZTK-nál is ők dolgoztak...

Az SZTK-nál is ők dolgoztak...

Sokat írtunk már az Újpesti Városgondnokságról, mégis csak kevesen tudják pontosan, hogy mit is csinál a cég.

Az SZTK-nál is ők dolgoztak...  kép

A virágültetésen és a közterületi illegális szemét elszállításán kívül ők azok, akik a Farkas-erdőben kialakították a tornapályát, felépítik, berendezik a Találkozzunk többször! rendezvénysorozat helyszíneit. Elektromos autóval gyűjtik és takarítják a parkokban kihelyezett kutyapiszokgyűjtő edényeket, illetve a kutyafuttatókat. Mindezeken túl, nekik köszönhetjük az SZTK épülete körüli kis parkot, a padokat és a biciklitárolókat is.

Akik mostanában az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet környékén járnak, tapasztalhatták, hogy sok változás történt. A Városgondnokság munkatársai színes virágágyásokat építettek és parkosították a felújított szakrendelő környezetét. Gondolva a kerékpárosokra, a régi biciklitárolót új, modern kerékpártámaszokra cserélték. Új padokat helyeztek ki és a járda elhasználódott burkolatát is biztonságosabb, esztétikusabb térkővel helyettesítették. Az önkormányzat az autósokról sem feledkezett meg, az épület mögött új parkoló épült.

A Városgondnokságnál nyáron sincs megállás, egész évben teljes gőzzel dolgoznak azért, hogy Újpest közterei, parkjai tiszták és gondozottak legyenek.

U. N.