TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Átmeneti változások

Átmeneti változások

Orvosi rendelők

Újpest Önkormányzata ebben az évben megkezdte valamennyi gyermek- és felnőtt-háziorvosi rendelő felújítását. A munkálatok nyáron is folytatódnak, elsősorban a gyermekrendelőknél. A nagyobb munkálatok miatt június végétől elkerülhetetlen, hogy a rendelést másutt végezzék a háziorvosok és a védőnők. Az átmeneti kiköltözés miatt az önkormányzat a betegek türelmét és megértését kéri.

Átmeneti változások  kép

A változások érintik a védőnői szolgálatok munkáját is. Számukra a Görgey út 43.-ban, a korábbi ügyelet épületében alakítanak ki helyet az alábbi beosztás szerint: az Erdősor utcai védőnők június 30-tól augusztus 1-jéig; a Király utcai védőnők augusztus 4-től szeptember 5-ig; a Galopp utca védőnők szeptember 8-tól október 10-ig lesznek itt megtalálhatók. A Hargita utcai védőnők július 7-től augusztus 1-jéig a Galopp utcai védőnőkhöz költöznek be.

A házi gyermekorvosok a Király utcai felnőttrendelők épületébe költöznek a következő ütemezés szerint: az Erdősor utcai gyerekrendelő június 30-tól augusztus 15-ig; a Király utcai gyerekrendelő július 21-től augusztus 22-ig; a Galopp utcai gyerekrendelő valószínűleg augusztus 18. és szeptember 19. között, de ez az időpont a későbbiekben módosulhat, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel a heti tájékoztatásokat.

A Hargita utcai gyerekrendelő július 7-től augusztus 1-jéig a Sárpatak utcában lesz megtalálható.
Ameddig a Király utcai felnőttrendelőben a gyermekorvosok váltják egymást, illetve amíg a felújítás tart, június 30-tól a Király utcai felnőttpraxisok elköltöznek a Szakorvosi Rendelőintézet (SZTK, Görgey u. 30.) I. emeletére, előreláthatólag október végéig. Költözésük és átállásuk miatt június 27. és július 2. közötti három munkanapon a 24 órás ügyeletet tudják felkeresni hirtelen fellépő problémáik miatt.

Újpest Önkormányzata