TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Újpesti Piacnap - megéri!

Újpesti Piacnap - megéri!

A Szent István téri Piac heti akciói péntektől-péntekig

Újpesti Piacnap - megéri!  kép

A Virágcsarnok oldalában a Kedves Hentesnél KEDDEN sertéslapocka, dagadó és oldalas 1160 Ft/kg, sertéstarja és -comb 1200 Ft/kg, sertéskaraj 1290 Ft/kg, lángolt kolbász 999 Ft/kg, füstölt szalonna 999 Ft/kg.

A Virágcsarnok oldalában a Mátyás Húsnál SZERDÁN csontos csirkemell 999 Ft/kg, csirkemellfilé 1299 Ft/kg, egész csirkecomb 699 Ft/kg, házi sertészsír 499 Ft/kg, házi parasztkolbász 1199 Ft/kg.

A Virágcsarnok oldalában az Optimus Volucris Kft-nél CSÜTÖRTÖKÖN sertés dagadó 999 Ft/kg, sertéscomb, tarja, karaj, oldalas 1199 Ft/kg, hajdúsági lángolt kolbász 999 Ft/kg.

A Nagycsarnokban a Megrak-Fruit Kft-nél hónapos retek 60 Ft/cs., spenót 290 Ft/kg, medvehagyma 150 Ft/cs.

A piac és a PiacPlacc vasárnap is nyitva 7 -14 óráig, a Nagycsarnok mellett virágok és palánták (zöldség és virág) kaphatók, továbbá a Virágcsarnok oldalában Zoói Ernő kertészeti boltja is várja vásárlóit, ahol növényvédő szerek, vetőmagok, kertészeti eszközök hétvégén is nagy választékban beszerezhetők.

A Kiscsarnok oldalában Jolikánál a vasárnapi menü: húsleves májgombóccal és Cordon Bleu, vagy paradicsomleves és brassói aprópecsenye.