TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Önkormányzat - Ismét felújítás az SZTK-ban

Ismét felújítás az SZTK-ban

Újabb felújítás vette kezdetét az SZTK-ban, ezúttal a fő- és mellékvízvezetékeket cserélik. A munka áprilisig ütemezetten zajlik, a rendeléseket érintő átmeneti változásokat a honlapon és a helyszínen is közzéteszik.

Ismét felújítás az SZTK-ban kép

A hideg- és melegvíz-vezetékek, a szennyvíz- és esővíz-elvezetők cseréje falbontást igényel, ezért áprilisig ütemezetten végzik a munkálatokat. Ez függőleges ütemezést jelent, sosem egy teljes szinten, hanem mindig csak egy-egy részén dolgoznak, az aktuális munkaterületen lévő rendeléseket átmenetileg elköltöztetik. Több vezeték vagy annak szigetelése egészségre káros anyagot (ólom, eternit) tartalmaz. Az utólagos javításoknak, betoldásoknak köszönhetően a vízcsövek keresztmetszete sem volt mindenhol egységes. Ezek mellett az alagsorban is végeznek építészeti-gépészeti felújításokat, például festést és burkolást.

Az aktuális változásokról a rendelő honlapján is tájékoztatják a pácienseket, és az épületben is ki van függesztve hogy az adott szakrendelés hol érhető el. A negyedik emeleten működő gyógytorna például a hatodik emeleti előadóba költözött. A szakrendelő honlapjának tájékoztatása szerint előreláthatólag minden szakrendelés folyamatosan működni fog, azonban mindenkit arra kérnek, hogy az ujpestiszakrendelo.hu-t és az épületben kihelyezett tájékoztatókat egyaránt kísérjék figyelemmel.

Kép és szöveg: MOA