TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Utolsó simítások | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14750952 alkalommal 10301733 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Utolsó simítások


A munkálatok ez év tavaszán kezdődtek. A tervek szerint bő egy év alatt kellett volna elkészülnie az épületnek, de Újpesten nincs tétlenkedés. Már az utolsó simításokat végzik városunk új orvosi rendelőjén.Címkék:
SZTK
Jelenleg a festési, mázolási, illetve szerelvényezési munkák folynak, december másodikán pedig elkezdődik a műszaki átadás- átvétel. Amint a teljes átadás-átvételi dokumentáció elkészül, elindítják a használatbavételi eljárást. Az építési hatóság, a Katasztrófavé- delem, a Népegészségügyi Intézet, a Környezetvédelmi Felügyelőség és a Nemzeti Közlekedési Hatóság is helyszíni bejárást tart majd. A használatbavételi engedély kiadása 2017 tavaszára várható. Az új rendelő arculata a 2014-ben felújított háziorvosi rendelők belső megjelenésére hasonlít. Mire az új rendelő megnyitja kapuit, megújul a rendelő melletti játszótér is.

DVÚjpest Önkormányzata az SZTK épületének felújítása után 2014-ben saját erőből felújította a gyermek és felnőtt háziorvosi rendelőket. Az épületek kívül és belül is megújultak, korszerűek és akadálymentesek lettek.  Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page