TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Az ünnepi időszakban leállnak a munkálatok | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14750951 alkalommal 10301732 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az ünnepi időszakban leállnak a munkálatok

A tervek szerint halad az új piac építése


Ha a Szent István tér felé járunk - és a Karácsonyi Vásár idején miért ne járnánk? – mindenképp sétáljunk el az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építkezése felé. Megéri. Szépen kirajzolódott már városunk újabb büszkesége.Címkék:
Piac
A munkálatok idén december 23-ig zajlanak, ezután az új év elejéig az építkezés leáll, hogy az ünnepi időszakot mindenki nyugalomban tölthesse. A kivitelező megerősítette, hogy a január elsejéig tartó építkezési szünet belefér a tervekbe, hiszen a 2016-os évre kiszabott munkálatok már megvalósultak. A gépek január másodikán állnak újra munkába, hogy 2017 őszén már használatba is vehessük új épületkomplexumunkat.
A kivitelezők és Újpest Önkormányzata ezúton is köszöni az újpestiek türelmét.

Megéri a türelem
Az új vásárcsarnok bruttó beépített területe a parkolók megközelítését szolgáló rámpával együtt több mint huszonötezer négyzetméter, míg nettó szintterülete megközelíti a tizennyolcezer négyzetmétert. A létesítmény maximális befogadható létszáma több mint négyezer fő. A teljes épület akadálymentesített, korszerű, energiatakarékos szellőző- és fűtő-hűtőrendszerrel kerül ellátásra. Az épületet egyedülálló módon szennyvíz hasznosításából nyert hővel teszik energiatakarékossá. A nagy üvegfelületeken pedig automatikus működtetésű árnyékolók lesznek.

A városvezetés az új piac tervezése és megvalósítása során is alapvető szempontnak tarja megőrizni azt, amit szeretünk piacunkban, amihez mi, újpestiek kötődünk. Ez a cél ihlette az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építésének mottóját: „Hagyományt építünk.”

Az építkezés ideje alatt a régi piac minden nap üzemel. A forgalmirend-változást kövesse az ujpest.hu/piac oldalon.

DV.Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page