TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Számít a betegek véleményére az Újpesti Szakrendelő | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14833525 alkalommal 10372794 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Számít a betegek véleményére az Újpesti Szakrendelő


Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet minden évben betegelégedettségi kérdőívvel fordul a város lakosságához. Legutóbb tavaly ősszel végeztek felmérést. Ennek eredményeként közel 1500 kitöltött kérdőívet kaptak vissza.



Címkék:
SZTK
A felmérésben a felnőtt- és gyermek járóbeteg-szakrendelő, a gyermek- és felnőtt fogászat, a mentálhigiénés gondozó és a területi védőnői tanácsadók működésével kapcsolatban kérték ki a véleményeket.

A válaszokban nagyon sok elismerést kaptak a fejlesztésekre, korszerűsítésekre vonatkozóan. A kérdőív kitöltésével lehetőség nyílt további javaslatok megfogalmazására, amelyek három fő területet érintettek.

A legtöbben a klimatizálás problémáját említették. A szükséges bővítésnek a jelenlegi rendszer műszaki tartalma határt szab, de az idei év végén mód nyílik felülvizsgálni az esetleges kapacitásnövelés lehetőségét az intézményben.

A másik problémás területként az esetenkénti hosszú várakozási időt jelölték meg a válaszadók. A külsős orvosok magas száma miatt bizonyos szakterületeken csak egy hónapra tudják a szakrendelőben előre meghatározni és felelősen elkészíteni az előjegyzési naptárat. Folyamatos törekvés ugyanakkor a szakorvosok számának bővítése, miközben az általános orvoshelyzet az intézmény működésére is hatással van.

Többen is említést tettek a gyermekgyógytorna kissé nehézkes megközelítéséről. Ezért a szakrendelőben azt javasolják, hogy a látogatók bátran használják a főbejárat és feljáró melletti felvonót. A felvonó használatában a portaszolgálat munkatársai is segítenek, akiknek egy csengőgomb megnyomásával lehet jelezni.

A szakrendelő munkatársai bíznak benne, hogy a jövőben is segítőik között üdvözölhetik az újpesti polgárokat. Azt várják a válaszadóktól, hogy a legközelebb esedékes betegelégedettségi kérdőíves felmérésben is vegyenek részt. A kérdőívet online felületen is ki lehet tölteni, a www.ujpestiszakrendelo.hu oldalon.

Az SZTK dolgozói minden választ és véleményt fontosnak tartanak, mert ezek nagyban hozzájárulnak a munkájuk még eredményesebb elvégzéséhez.

2017. január 1-jétől előjegyzéses rendszerben működik a felnőtt bőrgyógyászati szakrendelés az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben. Csak az időponttal rendelkező kerületi lakosokat tudják fogadni a szakorvosok. Időpontot személyesen lehet kérni a recepción vagy a 06-1-696-0009 telefonszámon. A jelentkezők minden esetben készítsék elő a TAJ-kártyájukat és a lakcímkártyájukat, mert ezekre a dokumentumokra szükség van a telefonos egyeztetés során is.

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet tavaly vette át a Károlyi Sándor Kórháztól az újpesti lakosok kardiológiai, gasztroenterológiai és mammográfiai ellátását. A kardiológia és a gasztroenterológia az első emeleten kapott helyet. Az előbbihez három rendelőt alakítottak ki (EKG-asszisztensi, terheléses EKG és ultrahang), az utóbbihoz pedig két korszerű, kiemelt gyógyászati egység épült alsó és felső endoszkópos vizsgálatokra. A rendelésekhez új diagnosztikai berendezéseket is beszereztek. A mammográfia a szakrendelő röntgenosztályára került. Közben folytatódtak a fejlesztések a többi szakrendelésen is: kisebb felújításon esett át a harmadik emeleti elektroterápiai rendelő és korszerűsítették az ötödik emeleti szemészetet.

Kevesen tudják, hogy február 14. nem csak a szerelem ünnepe, hanem az epilepsziával élők világnapja is. Szent Valentin ugyanis nem csak a szerelmesek, hanem az epilepsziások védőszentje is. Ezen a napon 14 órától a Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány és a Nem Adom Fel Alapítvány a Nem Adom Fel Cafe & Barba hívja mindazokat, akiket ez a téma érint, érdekel. A rendezők mindenkit szeretettel várnak.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page