TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Ajándék a szakrendelőnek | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14830281 alkalommal 10370003 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ajándék a szakrendelőnek


A városunkban működő, visszérgyógyászattal és a psziché-terápiával foglalkozó VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ január 31-én egy speciális, laboratóriumi hűtőszekrényt adományozott a szakrendelőnek.



Címkék:
SZTK
A magánklinika közel négy éve működik Újpesten. Alapítói, dr. Szabó Attila sebész, érsebész, lézersebész szakorvos, és felesége dr. Szegvári Olga pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos, kognitív-viselkedésterapeuta úgy döntöttek, hogy szeretnének hozzájárulni városunk egészségügyi fejlődéséhez.

- Magánemberként mi rendszeresen szoktunk adományozni. Amikor a karácsonyi időszak következett, úgy gondoltuk, már eleget fejlődtünk ahhoz, hogy koncentráltan cégként próbáljunk meg valamilyen támogatást nyújtani – mondja dr. Szegvári Olga. - Felvettük a kapcsolatot Újpest Önkormányzatával, és úgy gondoltuk, hogy a leghatékonyabb segítséget az egész Újpestet ellátó szakrendelőnek tudjuk adni. Szükségük volt egy olyan nagykapacitású hűtőszekrényre, amely alkalmas a gyerekek kötelező védőoltásainak tárolására. Az ajándékot Nagy István és dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester vették át.

A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ két szakterülettel foglakozik, a visszérgyógyászattal és a psziché-terápiával. Dr. Szabó Attila sebész, érsebész, lézersebész szakorvos, és felesége, dr. Szegvári Olga pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos, kognitív-viselkedésterapeuta közös munkájával valósult meg ez az elegáns, a legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelő, ahol mindenki az egészséges lábakért és az ép lelkekért dolgozik. A rendelő fő profilja az érrendszeri megbetegedések minden típusának teljes körű kivizsgálása, gyógyszeres és műtéti kezelése.

Miért pont Újpest?
- Amikor négy évvel ezelőtt megnyitottuk újpesti magánklinikánkat, akkor többen kérdezték, hogy miért nem a belváros felé orientálódunk – meséli dr. Szegvári Olga. – A válasz egyértelmű volt: Újpest folyamatosan fejlődik, jó a közlekedés és helyesek az emberek.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page