TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Új gépek az újpesti szakrendelőben | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14832857 alkalommal 10372200 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új gépek az újpesti szakrendelőben


Az újpesti szakrendelő fejlesztéseinek köszönhetően évről évre egyre kényelmesebb, modernebb körülmények várják a betegeket. A modernizáció elengedhetetlen részét képezi az ellátásnak, éppen ezért az intézmény eszközparkja is folyamatosan fejlődik.



Címkék:
SZTK
 Újpest Önkormányzata az elmúlt években közel 1 milliárd forintot költött részleteiben az SZTK megújulására, melynek köszönhetően a szemészeti, diagnosztikai, kardiológiai és nőgyógyászati eszközök is lecserélődtek. „2016-ban és 2017-ben digitális mammográfiás röntgent, fogászati panorámaröntgent, egy kardiológiai, egy nőgyógyászati ultrahang, valamint egy elektromiográf készüléket vásároltunk. Az Egészséges Budapestért Programra benyújtott pályázatban megjelölt csontsűrűség-vizsgáló készüléket és PACS-t (digitális képfeldolgozó és -továbbító rendszer) pedig az idei évben szereztük be” – mondta lapunknak dr. Kupper András, az intézmény ügyvezető igazgatója.

Az Egészséges Budapestért Program keretein belül olyan újításokra lesz lehetőség, melyek még gördülékenyebbé, korszerűbbé és komfortosabbá tehetik az SZTK-t, hogy az továbbra is színvonalas ellátást biztosítson a betegek számára. Az eszközpark megújulásán kívül az épületfejlesztés egyik fő szála a 7. emelet teljes beépítése. Ezen belül kialakításra kerül egy olyan kissebészeti egység, amely alkalmas lehet egynapos sebészeti egységként való működtetésre.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page