TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Új gép a szakrendelőben | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14828552 alkalommal 10368508 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új gép a szakrendelőben


Az utóbbi években újpesti SZTK folyamatos fejlesztéseken megy keresztül. Az esztétikai és energetikai újítások mellett a szakrendelő újabbnál újabb gépekkel is bővül, hol önkormányzati, hol pedig adományi finanszírozásból.



Címkék:
SZTK
Április 9-én az SZTK fül-orr-gégészeti osztálya kapott új endoszkópot, amelynek a megvételéhez a VP-MED Egészségcentrum adományozott egymillió forintot, melyet Újpest Önkormányzata további hozzájárulással egészített ki. A 2014 óta Újpesten működő magánklinika híres lokálpatriotizmusáról, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tavaly év végén is hasonló összegű támogatást adott a szakrendelőnek.

Az eszközt az újpesti szakrendelőben adták át. Az eseményen részt vett Nagy István alpolgármester, dr. Kupper András, az újpesti SZTK ügyvezető igazgatója, valamint az adományozó magánklinika vezetői, dr. Szabó Attila és dr. Szegvári Olga. Nagy István a következőképpen köszönte meg az adományt.

– A társadalmi felelősségvállalás nevében a VP-MED Kft. ismét egymillió forintos hozzájárulást adott a szakrendelőnek. Az adománnyal egy komoly fejlesztési lehetőséget kaptunk, mely a továbbiakban segíteni fogja az SZTK munkáját. Nagyon köszönjük – mondta az alpolgármester.

Az új endoszkóppal gyorsabb és hatékonyabb munkát tudnak végezni a szakorvosok, így még kiterjedtebbé válik a fül-orr-gégészeti ellátás. – Ez a gép az algarat és a gége modernebb és pontosabb diagnosztikájában tud segíteni nekünk. Ezáltal finomabban tudjuk feltárni a kritikusabb területeket – mondta az adományt átvevő szakorvos, dr. Szakolczay-Vrábel Gábor.

HK







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page