TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Az újpesti SZTK is felveszi a harcot a koronavírussal | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14672656 alkalommal 10234007 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az újpesti SZTK is felveszi a harcot a koronavírussal


Több recepciós ablak megnyitása, nagyobb és szellősebb várórész kialakítása, illetve az online időpont foglalási rendszer beindításának felgyorsítása is szerepel azok között az intézkedések között, amelyeket az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet tesz a koronavírus fertőzés ellen.Címkék:
SZTK
Mindezek mellett fokozottan kérik a lakosok együttműködését, hogy kövessék figyelemmel és tartsák be a rendelő felhívásait és minderről értesítsék idősebb, illetve internettel nem rendelkező hozzátartozóikat is!
A koronavírus fertőzés elleni védekezés érdekében számos intézkedésről döntött a hét végén a Szakrendelő vezetése. Ungár Klára ügyvezető igazgató elmondta: a betegség elleni védekezés legfőbb eszköze a fokozott kézhigiénia, és az általános higiéniás szabályok, amelyek betartására már hetek óta felhívják a betegek figyelmét. Ugyanilyen fontos az is, hogy amennyire lehet, az emberek nagy számban ne tartózkodjanak együtt zárt légtérben. Ennek biztosítása egy általában zsúfolt rendelőben nagyon nehéz feladat. Az SZTK-ban ezt úgy igyekeznek megoldani, hogy több recepciós ablakot nyitnak meg, nagyobb, s így tágasabb várakozó helyeket jelölnek ki. 
Mindezek mellett rendkívül fontos a lakosok felelőssége és együttműködése, akiktől azt kérik, hogy 
  • egészségük megőrzése érdekében a következő időszakban csak sürgős, halaszthatatlan vizsgálat esetén keressék fel a Szakrendelőt.
  • Lázas állapotban semmiképp ne menjenek el otthonról, hanem telefonon hívják háziorvosukat. 
  • Amennyiben sürgős vizsgálatra érkeznek a rendelőbe, lehetőleg viseljenek szájmaszkot. 
  • Fontos az is, hogy várakozás közben lehetőleg ne álljanak közel egymáshoz.
Szintén a zsúfoltság és a hosszas várakozás megelőzése érdekében a Szakrendelő kéri a lakosokat, hogy ahol lehetséges, a vizsgálatokra előre foglaljanak időpontot. Laborvizsgálatra március 9-től már online is lehet időpontot foglalni a Szakrendelő honlapján. Ungár Klára hozzátette: az online előjegyzési rendszert az eredeti tervek szerint március végéig, több ütemben vezették volna be, ám ezt a jelenlegi helyzetben igyekeznek felgyorsítani, hogy mielőbb elérhető legyen.Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page