TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesté a szakrendelő | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14755726 alkalommal 10306030 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesté a szakrendelő

Wintermantel Zsolt a Tényekben


Wintermantel Zsolt polgármester előterjesztésére elfogadta képviselő-testület az új SZTK építésével illetve a szakrendelő felújításával kapcsolatos projekt-előkészítési javaslatot.Címkék:
SZTK
Megkezdődik az újpesti egészségügyi rendszer korszerűsítésének előkészítése.
A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet felújítása, továbbá az István u., Jókai u., Kassai u. és Petőfi u. által határolt tömb területén szakorvosi rendelőintézet elhelyezésére alkalmas új épület megvalósítása érdekében kössön szerződést az ÉPIT Zrt.-vel. A megbízás a projekt-előkészítési feladatok ellátására vonatkozik, amelybe a Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézetet is bevonják.

Mint ismert, Wintermantel Zsolt polgármester előterjesztésére februárban döntött a képviselő-testület a szakrendelő átvételéről. Ehhez a közelmúltban a tulajdonos Fővárosi Közgyűlés is megadta hozzájárulását, így októberben Újpest működtetésébe kerül a szakrendelő.Az ÉPÍT Zrt.-re a következő feladatok várnak: orvos-szakmai program, műszaki, gazdasági, jogi előkészítés, építési terület előkészítése, a gazdasági, az államigazgatási, intézményi, tulajdonosi partnerek koordinációja, döntés előkészítés, engedélyeztetés, közbeszerzési, engedélyezési, megvalósítási dokumentációk elkészíttetése, szerződések megkötése, a projektek megvalósításának műszaki, pénzügyi irányítása és ellenőrzése.
Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page