TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Várják az SZTK korszerűsítését | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14672651 alkalommal 10234004 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Várják az SZTK korszerűsítését

Az épületet felújítják, a műszereket cserélik


Októbertől Újpest Önkormányzata tulajdonába került a Görgey úti járóbeteg szakrendelő. Az új tulajdonos, mintegy sürgősségi beavatkozásként, hozzálát a rendelő felújításához. Korszerűsödött a számítógépes nyilvántartási rendszer, lerövidül a beteg előjegyzési idő, a magas színvonalú gyógyító munka megtartása, erősítése mellett.Címkék:
SZTK
A változásokat nyomon követő sorozatunkban ezúttal dr. Finszter Tamás fül- orr-, gégész főorvost kérdeztük.

- Miként fogadta és mit vár a tulajdonosváltástól?
- Régóta húzódó történet végére került pont. Kollégáimmal együtt azt várom, hogy az épület a hatvanas, hetvenes évek „báját” feladva végre korszerűsödjön, a szedett-vedett bútorzat, szaniter, a kopott linóleum eltűnjön. Időszerű változást jelentene, ha a megújulás nemcsak az épületre, hanem a műszerezettségre is kiterjedne, több műszerünk ugyanis múzeumban is megállná a helyét. Szerencsére a betegek jórészt az épület állapotát teszik szóvá.   Jómagam közel tíz éve dolgozom itt, ezalatt jószerével semmi se változott.


-  Ezen a héten az SZTK-t működtető nonprofit társaság igazgatója megbeszélést kezd a szakrendelések vezetőivel, orvosaival. Mit vár az egyeztetéstől?

- Az említett megbeszélés nálunk elsősorban a finanszírozási kérdésekre terjed ki. Nálunk egyébként nagyon jó a csapaton belüli együttműködés, amit a betegek pozitív visszajelzései is igazolnak.

B. KÖngyógyítás helyett
Az évszakváltással járó betegségek gyógyításáról is megkérdeztük a főorvost:
– Általános szabály, hogy az új évszaknak megfelelően, rétegesen kell öltözködnünk. Ám mindenki tudja, ez olykor kevés a felső légúti betegségek elkerülésére. A nyarat kísérő gyakori fülgyulladások és az allergia után érezhetően megszaporodtak a megfázásos esetek, az arcüreggyulladás és a köhögés szezonja köszönt ránk.  Egyéni érzékenységtől is függ, ki, mikor keresi fel a szakrendelést. Általános szabályként azt mondhatom: forduljanak hozzánk bizalommal, ne legyenek öngyógyítók.
Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page