TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Lehet egy rendeléssel több? | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14833132 alkalommal 10372444 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lehet egy rendeléssel több?


Amióta Újpest Önkormányzata a Görgey úti Szakorvosi Rendelőintézet tulajdonosa, megkezdődött az épület felújítása és több szakrendelésen bővült az orvos-létszám. A változások pozitív hatása a gyermekszakrendelőben is érezhető. Sorozatunkat egy örvendetes hírrel folytatjuk.



Címkék:
SZTK
„Nagy örömünkre sikerült „idecsábítani” az I-es számú gyermekklinikáról egy kollégát, így márciustól bővül a rendelési idő. A csütörtök délután mellett, szerda délután is fogadjuk a betegeket” – mondta el dr. Lőrincz Éva, az Újpesti Gyermekszakrendelő pulmonológusa.

Azaz már két szakorvos láthatja el a beteg gyermekeket a tüdőgyógyászaton. Erre szükség is van, mert a rendelőnek több mint két hónapos előjegyzései voltak, és a kis betegek egyharmada asztmás, állapotukat rendszeresen ellenőrizni kell. Nagyon sok gyermek allergiás tünetekkel érkezik. Magyarországon a gyermekkori asztma a leggyakoribb krónikus, gondozást igénylő betegség. A szakrendelő rendelkezik minden korszerű eszközzel, ami a diagnosztikához, vagy a kezeléshez kell, tehát újításra egyelőre nincs szükség. Csak a rendelési idő jelentett szűk keretet. De ez is változik dr. Krikovszky Dóra pulmonológus gyerekgyógyász szakorvos érkezésével. 

J.M.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page