TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
SZTK: Start előtt a felújítás | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14820805 alkalommal 10361809 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

SZTK: Start előtt a felújítás

Lezárult a pályáztatási szakasz


Célegyenesébe fordult a Görgey úti szakrendelő felújítási munkálatainak előkészítése. Az áprilisban kiírt pályázat június közepén zárult le. Ennek eredményeként hamarosan megkezdődhet a szakrendelő rekonstrukciója.



Címkék:
SZTK
Az Újpest Önkormányzata 4 közbeszerzési pályázatot írt ki a szakrendelő energetikai korszerűsítésére. A pályázati kiírásban a nyílászárók cseréje, a homlokzat szigetelése, burkolása, fűtés-hűtés és világítás korszerűsítés szerepelt. Minderről a projekt lebonyolítását végző cég az  Épít Zrt adott tájékoztatást.

A nyertes pályázókkal a szerződéskötések a következő napokban várhatók.
 
A munkák megkezdése előtt lebontották az épülethez hozzáépített üzlethelyiségeket, mivel szükséges volt munkaterületet biztosítani az elvégzendő feladatokhoz. A bontási munkákat az Újpest Városgondnokság Kft. végezte, akik elszállították a keletkező építési törmeléket, és rendezték a területet.

A rendelőintézet belső udvarán álló ideiglenes raktárépületet a Károlyi Kórház használja. A homlokzat szigetelési munkák megkezdéséhez ezeket a bádog építményeket is el kell majd bontani. A Károlyi Kórház a raktár kiürítése érdekében úgy döntött, hogy az UV Zrt.-től bérel helyiségeket, amelyek átalakítását az UV Zrt. a Kórház igényeinek megfelelően végzi. Az átköltözés néhány napon belül megtörténhet.

Terveink szerint a jövőben nemcsak cikkekkel, de fotókkal is tájékoztatjuk majd olvasóinkat a munkák előrehaladtáról, illetve arról, hogy milyen volt, és milyen lett a szakrendelő.










Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page