TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Felállványozták az épület hátulját | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14671641 alkalommal 10233107 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Felállványozták az épület hátulját

Elkezdődött az SZTK felújítása


Megkezdődött a szakrendelő energetikai korszerűsítése, az állványozás már javában folyik, az épülethez kapcsolt üzlethelyiségeket pedig a napokban bontották le.Címkék:
SZTK
Az energetikai munkálatok nyílászárócserét, világítás- és fűtéskorszerűsítést, és ezzel együtt a homlokzat teljes rendbetételét foglalják magukban. A rekonstrukció legnagyobb munkáira áprilisban írtak ki pályázatot, amely június közepén zárult le. A kerület a munkafolyamat költségeinek fedezésére uniós pályázaton nyert forrást.

Mint ismert, az Önkormányzat tavaly októberben vette saját kézbe az addig a fővároshoz tartozó rendkívül rossz állapotban lévő rendelőintézetet. Az épület 1950-ben készült el, az 1980-es évek óta pedig egyáltalán nem újították fel. A kerület vezetése az átvételt követően azonnal nekiállt a tatarozásnak, amely a mellékhelyiségek rendbetételével kezdődött. Azóta például új beteghívó rendszert szereltek fel, térfigyelő rendszert építettek ki a földszinten és a lépcsőházban, utóbbi hatékonyságát jól mutatja, hogy már a próbaidőszak alatt sikerült visszaszorítani vele a lopásokat és a rongálásokat.

A korszerűsítés befejezése után a szakrendelőben igénybe vehető szolgáltatások köre is bővül: a tervek szerint még az idei évben a rendelőbe költöztetik a Fóti úti tüdőszűrő állomást.

M. Orbán AndrásKapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page