TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Közeledik az átadás | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14833094 alkalommal 10372412 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Közeledik az átadás

Így szépül az SZTK


Miközben szintenként halad az energetikai felújítás, folyamatosan zajlik a rendelő átalakítása is. A hatodik emelet teljes egészében a fogászaté és a szájsebészeté lett, a harmadikra pedig a képalkotó diagnosztika költözik.



Címkék:
SZTK
Az energetikai felújítás keretén belül hetente más-más szinten cserélünk ablakot, radiátort, illetve korszerűsítjük a fűtési rendszert – emlékeztetett Razsovich József, a kivitelező ÉPIT Zrt vezérigazgatója.

Hozzátette, az EU által támogatott felújítás keretein belül további feladatot jelent és folyamatosan zajlik az épület külső hőszigetelése, festése. Jelenleg ezzel párhuzamosan a lepényépületen cserélnek tetőt és ablakokat, és egységesebb képet alkotva nemrégiben elbontották a melléképületeket és befejeződött a kazánház felújítása, emellett hamarosan kicserélik az elektromos fővezetékeket is. A hivatalos programzáró a műszaki átadás előtt, október 25-én lesz.

Az önkormányzat eközben számos további lépéssel teszi korszerűbbé a betegellátást, az azonos szakmákat illetve ellátási területeket egy épületszintre csoportosítja át. Dr. Király Ferenc, a szakorvosi rendelő orvos-igazgatója felsorolta: a hatodik emeletre költözött fel a szájsebészet és a fogászat, a harmadik emeletet pedig a képalkotó diagnosztika foglalja el. Utóbbi kiegészül a Fóti útról beköltöző tüdőszűrő állomással, a földszinten pedig helyet kap a felnőttorvosi ügyelet.

Mint korábban megírtuk, a rendelő korábbi tulajdonosa, a Károlyi kórház nemrégiben a Baross utcai épületébe szállította el a korábban itt őrzött iratokat. Dr. Király Ferenc megjegyezte, a felszabaduló hely alkalmas lehet egy központi öltöző kialakítására is.

M. Orbán András








Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page