TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Tovább épül-szépül | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14820668 alkalommal 10361693 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Tovább épül-szépül


Októberben lezárult a szakorvosi rendelőintézet felújításának első, az Új Magyarország Fejlesztési Terv környezet és energia operatív programjára kiírt pályázatból támogatott szakasza. Az energetikai korszerűsítéssel párhuzamosan kezdődött meg az épület újabb felújítási üteme, orvos-szakmai és gazdasági szempontok alapján.



Címkék:
SZTK
Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban a legnagyobb betegforgalmat lebonyolító laboratórium leköltözött a földszinten erre a célra felújított új szárnyba.

Korábbi helyére, a harmadik emeletre egy képalkotó diagnosztikai részleg került, az összes röntgen ellátással, köztük a tüdőszűrő állomással, az ultrahang diagnosztikával. Az ötödik emeleten a volt fogászati rendelőt kapta meg az urológia, a hatodikon alakították ki a szájsebészetet, fogászatot, egy vadonatúj, korszerű szájsebészeti rendelővel együtt.

Szintén újdonság lesz, hogy januártól a felnőtt ügyelet beköltözik egy földszinti rendelőbe a Görgey utcából és szintén a földszinten, a korábbi büfé helyett, egy korszerűbb nyit meg hamarosan. Ezekkel párhuzamosan, immár egy hónapja folyik a rendelőintézet elektromos hálózatának felújítása, festése.

A jelenlegi fejlesztési ütem összköltsége mintegy 140 millió forintot tesz majd ki, amelynek forrása egy korábban a főváros és Újpest által kötött megállapodásnak köszönhető, hiszen ennek segítségével juthatott a városrész olyan korábban egészségügyi célra használt ingatlanokhoz, amelyek részbeni értékesítésével, más célra történő hasznosításával jelentős összegeket használhat fel.

A jelenleg folyó munkák lezárásával nem fejeződik be a rendelőintézet felújítása. Újpest Önkormányzatának szándéka szerint a jövő évben további korszerűsítési munkák indulhatnak a betegellátás körülményeinek javítása érdekében.

G. R.
fotó: Várai Mihály







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page