TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Technikai fejlesztések a rendelőintézetben | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14667300 alkalommal 10229214 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Technikai fejlesztések a rendelőintézetben


Az utóbbi időben csaknem 40 millió forint összértékben gazdagodott új gépekkel a felújított rendelőintézet eszközparkja.Címkék:
SZTK
A III. emeleti képalkotó osztályon az elmúlt időszakban kezdte meg működését két új ultrahangkészülék. Az egyiket kifejezetten a kardiológiai célokra, míg a másikat már szélesebb körűen, a fej, a has, a kismedence, a lágy részek, így az ízületek, valamint az emlők vizsgálatára, sőt teljes körű érvizsgálatra, a nyaki és a verőerek, valamint a mélyvénák vizsgálatára használják. 

A VI. emeleten taláható fogászati rendelő új, digitális fogröntgen-berendezést kapott. A sima röntgenekhez képest ez számos előnnyel bír. Az elkészült felvételeket CD-re vagy USB-re is rá tudják menteni a munkatársak, és a beteg orvosának a beutalón megadott e-mail címére azonnal át is küldhetik. Emellett a kapott leleten a vizsgált rész egy speciális program segítségével forgatható, így szinte háromdimenziós kép látható. 

Az ugyanezen a szinten található vadonatúj, korszerű szájsebészeti rendelő is az elmúlt hónapokban gazdagodott egy új kezelőegységgel, amely nagymértékben segíti a szájsebészeti beavatkozásokat végző szakembereket.Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page