TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Didergő forgatag | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14704508 alkalommal 10261490 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Didergő forgatag


Nagy sikerrel zajlott az első Piac Placc az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok melletti Duna sétányon. A kezdeményezés az Újpesti Párbeszédben is többek által megemlített kérésnek tesz eleget. Mostantól minden szombaton várja a látogatókat a bolhapiac.Címkék:
Piac
Piac-Placc
Újpest Arca
Újpesti Párbeszéd
Az évszakhoz képest még mindig kellemetlenül hűvös idő ellenére több százan látogattak el szombat délelőtt a Duna sétányra, hogy nézelődjenek, böngésszenek, vásároljanak az új Piac Placcon.

A kezdeményezés azon erdemények egyike, amelyeket az Újpesti Párbeszédnek köszönhetnek az itt élők. Sokan említették ugyanis, hogy lenne igény egy állandó bolhapiacra a már megszokott piaci lehetőségek mellett. Ezen felbuzdulva döntött úgy az önkormányzat és a piac vezetése, hogy lehetőséget teremt a kirakodóvásár megrendezésére, méghozzá minden szombaton, a piac melletti területen.

A fogadtatás nagyon jó volt. Már az első alkalommal félszáz árus kínálta portékáját, az ólomkatonáktól kezdve az antivitáson át, a műanyag játékokig amelyek között szinte mindenki találhatott valami kedvére valót.

A szervezők már előre gondoltak a közelgő ünnepre, hiszen nyuszikkal és bárányokkal is találkozhattak a látogatók, akik a Piac jóvoltából ingyen tojásos kenyérrel csillapíthatták éhségüket.

A vásári forgatag a csípős hideg ellenére is sikert aratott. Tátrai Adrienn, Újpest arca szerint nem csoda, hiszen nincs olyan ember, akit ne vonzanának a bolhapiacon felfedezhető kincsek, ritkaságok, érdekességek. "Kíváncsi vagyok, elférünk-e  majd itt, ha jó idő lesz, ha már a hidegben is ilyen sokan vagyunk".

Ez hamarosan kiderül, hiszen Piac Placc minden szombaton lesz mostantól, és a meteorológia szerint a húsvéttal beköszönt végre a várva várt tavasz is.
Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page