TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Új padok a rendelőintézetben | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14820291 alkalommal 10361353 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új padok a rendelőintézetben


Ahogy a tábla is hirdeti: folytatódik az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet felújítása. Néhány napja örömteli változást észlelhettek a járóbeteg-rendelőkbe érkezők: új padok kerültek a korábbi, agyonhasználtak helyére a váróhelyiségekbe. A szép, új bútorzat nagyon tetszik az újpestieknek.



Címkék:
SZTK

Több mint száz új paddal gazdagodott a napokban a Görgey úti Szakorvosi Rendelőintézet épülete. A korábbi, erősen elhasznált ülőbútorzat helyére vadonatúj, hófehér fémpadok kerültek. A betegek örömmel nyugtázták a változást, és vették birtokba az ülőalkalmatosságokat. 

– Nagyon kényelmesek és szépek a padok, örülök, hogy megújul a rendelőintézet, kívül-belül egyaránt. Nagyra értékelem, hogy az önkormányzat ekkora fi gyelmet fordít a felújításra – mondja Szecskő Ildikó, aki először jár itt, amióta kihelyezték az új bútorokat. 

A munka tovább folytatódik, összesen 110 padot helyeznek ki a héten, s ezzel szinte valamennyi ülőbútor kicserélődhet a rendelőintézetben. 

– Igaz, ez egy kis lépés, de a jó közérzethez jelentősen hozzájárul, hogy nem a több évtizedes, régi műanyag bútorokon kell várniuk a betegeknek. Nekem ez igenis sokat számít – hangsúlyozza Horváth Éva, aki kényszerűségből rendszeresen megfordul az SZTK-ban.

– A hatvanéves SZTK-n az utolsó lényegi felújítási munkát közel harminc éve végezték. Nekünk a már leromlott és erősen elhanyagolt épületet kellett átvennünk, és megkezdeni azt a felújítást, átalakítást, amely a XXI. század szintjére emeli mind az épületet, mind a betegellátást – szögezi le Nagy István alpolgármester. 

– Az előzőekhez hasonlóan a mostani változás is az újpestiek kényelmét szolgálja, hiszen a korábbi ülőalkalmatosságok már régen elhasználódtak, megérettek a cserére. Reméljük, az új padok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek kellemesebben tölthessék el a várakozás perceit és az állapotmegőrzéséssel sem lesz gond – teszi hozzá. 

G. R.








Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page