TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
A Mikulás is visszavágyott Újpestre | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14820496 alkalommal 10361540 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A Mikulás is visszavágyott Újpestre


Újpest vendége, a Mikulás igencsak korán kelt szombaton. Jóval 8 óra előtt már bekopogott a piacfelügyelőség ajtaján, ahol jó szóval, finom falatokkal várták a kedves vendéget. Pár perccel később már a nagycsarnokban kezdte a látogatást.



Címkék:
Karácsonyi Vásár
Piac

– Nagyon örülök, hogy újból itt lehetek. Bármennyire is sűrű a programom ezen a hétvégén, a világ összes kincséért sem hagynám ki a piaci sétámat, évek óta visszajárok ide. Szeretettel várnak, lesik minden kívánságomat, pedig most rajtam a sor, én hoztam ajándékot. Viszontláthatok számos törzsvásárlót, elbeszélgetünk. Kérdezgetem a vásárlókat hogylétükről – mondja az ujpest.hu-nak adott exkluzív interjújában a nagyszakállú.

Az egész délelőttöt a piacon tölti ma is, azt mondja, a jövés-menés egyáltalán nem fárasztja, sőt feltöltődik. – Nem rohanok, van időm beszélgetni, a csillogó gyermekszemeket különösen szeretem nézni. Örülök, hogy boldogok és vidámak, szívesen találkoznak velem. Van, aki bátor, az aprócskák még elbújnak a mama kabátja mögé, de idővel majd felbátorodnak, ez a világ rendje. Persze a gyerekektől mindig megkérdezem, jók voltak-e – emeli ki a Mikulás.

– Mivel elvétve akad Újpesten rosszcsont, inkább édességgel tömöm meg a zsákomat, szeretettel osztom szét a tartalmát. Virgácsot csak mutatóba hozok. Beszélgetek a kereskedőkkel, árusokkal, édességből nekik is jut, hiszen a felnőttek is örülnek ennek. Mindig elcsodálkozom, milyen szép és gazdag a piac áruválasztéka, mindenki a karácsonyra, az ünnepekre készül. Ilyenkor mindig feltöltődöm, és jókedvűen megyek tovább, mert sok helyütt várnak még ma – mondja búcsúzóul a Mikulás.

B.K.








Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page