TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Csülök, hús, káposzta és sok-sok szeretet | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14704511 alkalommal 10261492 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Csülök, hús, káposzta és sok-sok szeretet


Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok, hódolva a többéves hagyományoknak, advent idején szombatonként ünnepi ételek elkészítésére és kedvezményes árú eladására kér fel kereskedőket, vendéglátósokat. Az újpestiek az első két adventi hétvégén kóstolhattak már házi disznótorost, birkapörköltet, ezúttal pedig a Ruzicska-Buzás-étkezde főz az újpestieknek, mégpedig igazi jóféle székelykáposztát.Címkék:
Karácsonyi Vásár
Piac
Az Újpesti Piaccsarnok vásárlói, de a Karácsonyi Vásár látogatói is jól ismerik a Ruzicska-Buzás-étkezdét, amely hosszú évek óta a vásárcsarnok nyüzsgő forgatagának része. Advent harmadik szombatján most az ő székelykáposztájukat kóstolhatják meg az érdeklődők.
-      Magyaros főztjeinkről, finom, házias ízeinkről ismernek minket a helyiek. Közeledve a karácsonyhoz, ezen az adventi hétvégén egy ünnepi ételt, székelykáposztát kínálunk vendégeinknek. Az igazi, hagyományos székelykáposzta arról ismerszik meg, hogy sok-sok csülök és hús van benne, nem csak káposzta – mondja a tulajdonos, Ruzicska György.

A kiadós ételből több mint hatvan adag készül a konyhán kora reggel óta, amelynek porciójához 900 forintért juthat hozzá az, aki megéhezik.

- 
A székelykáposzta rendszeresen felbukkan az étlapunkon, szinte minden pénteken kínáljuk, mivel komoly igény van rá. A receptet természetesen nem mondhatjuk el, de azt eláruljuk: az ételhez elengedhetetlen a friss, jó minőségű káposzta, amelyet egy hagyományos pörköltalappal főzünk készre, két három óra alatt. Mi a szívünket-lelkünket is beletesszük, talán ezért olyan finom. Reméljük az újpestiek körében a megszokott sikere lesz! Szeretettel várunk mindenkit! – teszi hozzá mosolyogva a kifőzde tulajdonosa.

G.R.
Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page