TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Továbbra is párbeszédben | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14671650 alkalommal 10233116 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Továbbra is párbeszédben


Idén is számos közügyben kéri ki az újpestiek véleményét az önkormányzat az Újpesti Párbeszéd 2014 során. A kérdőíveket hamarosan postázzák, de ezzel egy időben elektronikusan is kitölthetővé válik. A kérdőív ezúttal kvízjátékot is tartalmaz, a fődíj egy színes televízió.Címkék:
Piac-Placc
Szilas Park
SZTK
Újpesti Párbeszéd
Az Újpesti Párbeszéd 2011-es indulása óta sok ezren mondták már el véleményüket, javaslataikat helyi közügyekben, amelyeket megvalósít és döntéseinél fi gyelembe vesz a városvezetés. Az elmúlt évben közel tízezren válaszoltak. A 2014-es évben többek között a Szent István tér további fejlesztéséről, benne az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok megújításáról és majdani kínálatáról kérdezik az újpestieket. Véleményt formálhatunk a jövőtervezés okán arról is, mire fordítsa az önkormányzat a rendelkezésére álló többletforrásokat, továbbá a mindenkit érdeklő közbiztonságról és a lokálpatriotizmust erősítő kezdeményezésekről is.

A kitöltött ívek visszajuttatása díjmentes, de elektronikus formában is kitölthető lesz a www.ujpestiparbeszed.hu oldalról. A kérdőívet Újpest Kvíz nyereményjáték zárja, amelynek szerencsés nyerteseit értékes ajándékok várják az önkormányzat rendezvényein.Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy az újpestieknek érdemi beleszólásuk van a közügyekbe. A városvezetés az itt élők véleményére alapozva újította fel és látta el új orvosi műszerekkel az Újpesti Szakrendelőt, megépítette a város első saját uszodáját, kutyafuttatókat nyitott, létrejött a Piac-Placc, formálódik a Szilas Családi Park. A helyiek választották az Újpest, ahol szeretünk élni! jelmondatot, és javaslataik nyomán kapnak meghívást a Találkozzunk többször! programsorozat sztárvendégei is.

B. K.Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page