TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Piacnap a vásárlókért | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14819712 alkalommal 10360811 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti Piacnap a vásárlókért


Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok kultikus hely, az újpestiek népszerű találkozási helye. Az egyik legjobban működő, életteli fővárosi piac. Az újpestiek széles körben ismert piacának várható újdonságairól, akcióiról Práger Ferenccel, a piac vezetőjével beszélgettünk.



Címkék:
Piac
- A piac fő erőssége az őstermelők és a kereskedők együttélése. A piacvezetés és a kereskedők különböző ételbemutatói és ételkóstolói évek óta nagyon sok érdeklődőt vonzanak. Idetartozik például a lecsófesztivál vagy a Márton-napi libanap, de a tél végét jelző Farsangfarki Fánkfesztivál is. A kereskedők rendszeresen ajánlanak fel terményeket is a rászoruló újpestiek javára. E közkedvelt és látványos programok mellett márciusban a piac az önkormányzattal együttműködve egy új, minden bizonynyal népszerű és a vásárlók számára megtakarítást jelentő rendszeres akciót indít.

Minden hét keddjén vagy szerdáján, az Újpesti Piacnapon egyegy piaci kereskedő nagyon kedvezményes, mondhatni dömpingáron kínálja termékeit. Az első akció keretében március 4-én, kedden a Vértes Ázsió Bt. (képünkön) a boltjában minden sertéstőkehúst 1100 Ft/kg áron kínál. A kedvezményes vásár reggel 7 órakor indul, és a készlet erejéig tart. Azt tudom ajánlani minden kedves vásárlónknak, hogy jöjjenek el, és keressék az akciós zászlót, mert megéri!

- A többi kereskedőt is bevonják az akcióba?
- Minden hónap utolsó hetének keddjén vagy szerdáján a piac egy általános, 10 százalékos kedvezménnyel várja a vásárlókat, amelyben minden kereskedő részt vesz. Az eligazodásban a tervek szerint kis zászlócskák segítenek majd. Ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk az újpestieket.




ÚJPESTI PIACNAP - MEGÉRI! Március 4-én, kedden 7 órától a Vértes Ázsió Bt. boltjában minden sertéstőkehús 1100 Ft/kg! A bolt a Lipóti Pékség mellett található. Keresse az akciós zászlót! Az akció a készlet erejéig tart. Újpesti Piac - friss, olcsó, közeli!







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page