TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Költözés előtt a védőnők és orvosi praxisok | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14671623 alkalommal 10233091 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Költözés előtt a védőnők és orvosi praxisok


Mint ismert, Újpest Önkormányzata ebben az évben megkezdte valamennyi gyermekés felnőtt-háziorvosi rendelő felújítását. A munkálatok nyáron is folytatódnak, elsősorban a gyermekrendelőknél. A nagyobb munkálatok miatt június végétől elkerülhetetlen, hogy a rendelést másutt végezzék a háziorvosok és a védőnők. Az átmeneti kiköltözés miatt az önkormányzat a betegek türelmét és megértését kéri.Címkék:
SZTK
A változások érintik a védőnői szolgálatok munkáját is. Számukra a Görgey út 43.-ban, a korábbi ügyelet épületében alakítanak ki helyet az alábbi beosztás szerint: az Erdősor utcai védőnők június 30-tól augusztus 1-jéig; a Király utcai védőnők augusztus 4-től szeptember 5-ig; a Galopp utca védőnők szeptember 8-tól október 10-ig lesznek itt megtalálhatók. A Hargita utcai védőnők július 7-től augusztus 1-jéig a Galopp utcai védőnőkhöz költöznek be.

A házi gyermekorvosok a Király utcai felnőttrendelők épületébe költöznek a következő ütemezés szerint: az Erdősor utcai gyerekrendelő június 30-tól augusztus 15-ig; a Király utcai gyerekrendelő július 21-től augusztus 22-ig; a Galopp utcai gyerekrendelő valószínűleg augusztus 18. és szeptember 19. között, de ez az időpont a későbbiekben módosulhat, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel a heti tájékoztatásokat.

A Hargita utcai gyerekrendelő július 7-től augusztus 1-jéig a Sárpatak utcában lesz megtalálható.

Ameddig a Király utcai felnőttrendelőben a gyermekorvosok váltják egymást, illetve amíg a felújítás tart, június 30-tól a Király utcai felnőttpraxisok elköltöznek a Szakorvosi Rendelőintézet (SZTK, Görgey u. 30.) I. emeletére, előreláthatólag október végéig. Költözésük és átállásuk miatt június 27. és július 2. közötti három munkanapon a 24 órás ügyeletet tudják felkeresni hirtelen fellépő problémáik miatt.

Újpest ÖnkormányzataKapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page