TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Bérleti díj kedvezmény az átépítés alatt | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14701136 alkalommal 10258496 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Bérleti díj kedvezmény az átépítés alatt

Új kapu az Új Főtéren


A tervek szerinti határidővel készült el a piaci kiscsarnok új bejárata. A klinkertéglás főkapu igényesen illeszkedik az új környezet arculatához. A közkedvelt csarnokot és piacteret is elérte a változás szele, aminek első jele a Kiscsarnok új főbejárata.Címkék:
Piac
-Még az elmúlt évben döntöttünk arról, hogy saját költségvetésben egy olyan bejárat megtervezését és kivitelezését szeretnénk elérni, amely méltóbban illeszkedik a Főtér megszépült arculatához – tudtuk meg Balogh Angéla megbízott piacvezetőtől. – A tervek valóra váltak és egy hangulatában és formájában is ízlésesebb bejárat várja a Főtér oldaláról a látogatókat. Ám nem csak ez az egy változás történt. Mivel a sétány egy része terasszá bővült, a cukrászda hátsó falát is megnyitottuk a templom felé. A nyári szezon közeledtével ez, azt hiszem, könnyebbé teszi a kánikulai meleg elviselését is.
Balogh Angéla még hozzáfűzte, hogy feltétlenül essék szó arról a gesztusról, amit az önkormányzat biztosított az érintett kereskedők számára. Az új kapu építése során az érintett 46 kereskedő 80 üzletére, az átmenetileg csökkent forgalom miatt, másfél hónapra felére csökkentették a bérleti díjat.Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page