TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Csak a falak egy része marad | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14820528 alkalommal 10361571 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Csak a falak egy része marad


Az SZTK rekonstrukciója után a helyi egészségügyi megújulás következő lépéseként az önkormányzat valamennyi gyermek- és a körzeti orvosi felnőttrendelők felújítását végzi, saját erőből. A nagyszabású munkálatokból a Pozsonyi utcai rendelő épülete sem maradhat ki. A szeptember elején indult építkezések miatt időszakos költözésekre van szükség.



Címkék:
SZTK
A gyermekorvosok a Király utcai rendelő felnőttorvosi részébe, míg a védőnők a volt felnőttügyelet helyére, a Görgey Artúr utca 43.-ba költöztek, és maradnak is ott a felújítás végéig. A Pozsonyi utcai felnőttrendelés október elejéig még jelenlegi helyén marad, majd körülbelül két hónapra átmenetileg a Görgey úti szakrendelő első emeletére költözik.

- A Pozsonyi utcai rendelőben szinte csak a falak egy része marad, minden új lesz - mondja Jókay Attila önkormányzati képviselő. - Az épület emeletes, így elvégezzük az akadálymentesítést is. Korlátliftet szerelünk fel, amely lehetővé teszi a mozgáskorlátozottak feljutását, akadálymentesek lesznek a mosdók, és szabad ajtószélességet is biztosítunk.

Az épületen tető-, hő- és vízszigetelést végeznek, új gépészeti és elektromos rendszert alakítanak ki, új belső ajtók és új burkolatok lesznek. Minden helyiséget klimatizálnak, és a fűtőtesteket is kicserélik. A rendelőben új padokat, a gyermekrészlegen pedig új pelenkázókat helyeznek el, a váróban pedig információs monitorokról tájékozódhatnak majd a betegek - tudtuk meg.

D.V.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page