TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Újpesti Párbeszéd idén is | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14830506 alkalommal 10370197 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti Párbeszéd idén is


Véleménye van? Mondja el! Szóljon bele, tegyen hozzá, legyen részese a közéletnek! Az Újpesti Párbeszéd során ismét lehetőség nyílik a véleménynyilvánításra és a várossal kapcsolatos, személyes javaslatok közzétételére! Értékes nyeremények is járnak a szerencsés ötletgazdáknak!



Címkék:
Cseriti
SZTK
Újpest kártya
Újpesti Párbeszéd

Az elmúlt évek közös eredményei megmutatták, hogy a városvezetők legfontosabb feladata a közösségépítés. Céljuk, hogy az embereket bevonják a döntésekbe, ezzel segítve, fenntartva az összetartó, erős közösségi működést. Az Újpesti Párbeszéd kapcsán megvalósult közös sikerek egyike Újpest saját uszodája, az SZTK átvétele és felújítása, a Találkozzunk többször! rendezvényei, továbbá az Újpesti Cseriti mozgalom és az ÚjpestKártya.

Az idei párbeszéd a jövőbeni tervekről minden eddiginél szélesebb körű, nagyobb szabású lesz. Vegyen részt Ön is a közös a munkában, mellyel minden újpesti polgár együttesen alakíthatja a város jövőjét! Töltse ki elektronikus úton a kérdőívet a www.ujpestiparbeszed.hu-n vagy nyomtatott formában az Újpesti Napló mellékletében található szelvényen, és juttassa el az önkormányzathoz, a polgármester részére!

– Elektronikus úton a www.ujpestiparbeszed.hu-n!

– Postai úton az alábbi címre: „Újpesti Párbeszéd” 1439 Budapest, Pf.: 699/1.

– Személyesen, Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálatára (István út 15.)

A kérdőív visszaküldői között 3 db tablet, 1 db notebook, 1 db LCD TV, Tarzan™ Park és Halo Uszoda belépők, Újpest Márkabolt termékek, az Ifjúsági Párbeszéd kérdőívének kitöltői között pedig 5x2 db. Sziget napijegy kerül majd kisorsolásra!

Az Újpesti Párbeszéd idén egy nagyobb, a kormányzattal közös tervezési folyamatba is illeszkedik. A Belügyminisztérium szervezésében megkezdődött az Újpesti Integrált Településfejlesztési Stratégia kidolgozása, mely nagyon fontos lépés az újpesti közösségi élet és a fejlesztések szempontjából. Újpest helyi adottságait, lehetőségeit, problémáit, valamint az itt élő emberek, itt működő vállalkozások, intézmények és társadalmi szervezetek igényeit felmérve készít az önkormányzategy tervet arról, hogy a következő 5-6 évben mely területeken és milyen jellegű fejlesztésekre lesz szükség.








Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page