TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Irány a piac! | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14833568 alkalommal 10372830 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Javában zajlik az új piac és vásárcsarnok építése, de az élet nem állt meg a piacon. Sőt. A régi vásárcsarnok folyamatosan üzemel. Minden árus a szokott, jó minőségű árukészlettel várja vásárlóit, a hét minden napján. A hatalmas barkacsokrok már büszkén húzzák ki magukat a standokon, mintha csak azt kiáltanák: itt a tavasz!



Címkék:
Piac
- Kell még valami? – kérdi a férj.
- Kell még egy kiló mandarin és alma is. Meg még ugorjunk el egy csirkéért – mondja ragyogó arccal a feleség. Imád vásárolni
- Én inkább megvárlak a büfében  – mosolyog a férj.
Szombati pillanatok városunk piacán.  


– Szerencsére az építkezés nem vette el sem a vásárolók, sem az árusok kedvét – mondja Párger Ferenc az Újpesti Piac és Vásárcsarnok vezetője. – Húsvét közeledtével tovább bővül a kínálat és programokkal készülünk a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Az ünnepet megelőző hétvégén állatsimogató, tojáskeresés a templomkertben és tojásos kenyér várja a Szent István térre látogatókat. A húsvéti készülődést és bevásárlást megkönnyíti majd, hogy addigra a Templom utca lezárása feloldódik.

Az aktuális forgalmi helyzetről információk találhatók az ujpest.hu/piac oldalon, az Újpest-Káposztásmegyer Facebook- oldalon, valamint – BKV érintettség esetén – a BKK portál utazási információs felületén.

Február 6-án ismét megnyitotta képzeletbeli kapuját a Piac Placc. Ha az idő is kedvező, akkor minden szombaton és vasárnap válogathatunk a mások által árura bocsátott kincsek között. Március végéig vasárnaponként, délelőtt 10 és 12 óra között Peppinó, a lufi hajtogató bohóc várja a gyerekeket a standok között. A piac aktuális akcióiról és a programokról minden héten az újság 15. oldalán tájékozódhatnak.

Nem vagyok az a kimondott piac-pali, de az újpesti piachoz zenei kötődésem is van – meséli Ujvári Szilveszter, Zola.
Három videoklipet is forgattam itt. Köztük Újpest város dalához készült egy-egy jelenet, illetve a legutolsó zenekari videóban szereplő robot is itt jár-kel, dolgozik. Sajnos ritkán jutunk el a feleségemmel a piacra, de ha sikerül, akkor a család egyik régi barátját mindenképp meglátogatjuk, illetve a legfinomabb pékárukat is itt gyűjtjük be. A zöldség-gyümölcs pultokról már nem is beszélve, amellett nem lehet úgy elmenni, hogy ne vigyünk haza valami finomságot! Nagyon kedvesek az árusok és ez számomra ugyanolyan értékkel bír, mint az, hogy jó minőségű a portékájuk!

D.V.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page