TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Modern gépek a szakrendelőben | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videó



Mostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti Találkozások



Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Főépítészi Iroda dokumentumai



Főépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14820763 alkalommal 10361772 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Modern gépek a szakrendelőben


Új rendelő, teljes körű felújítások, a szakrendelő modernizációja. Az elmúlt években rengeteget fejlődtek városunk egészségügyi intézményei is. A jelentős változások nem csak az épületek felújítását, hanem az eszközpark megújulását is jelentik.



Címkék:
SZTK
Január 18-án ünnepélyes keretek között egy kardiológiai és egy nőgyógyászati ultrahangkészüléket adtak át a szakrendelőben. Az átadón részt vett dr. Zsigmond Barna Pál és Nagy István alpolgármester is.

Nagy István köszöntőbeszédében kiemelte: bár az újpesti egészségügy is orvoshiánnyal küzd, az önkormányzat mindent megtesz, hogy az orvosok és a betegek is elégedettek legyenek. Ennek érdekében a városvezetés 2017 végén újabb fejlesztésről döntött, amelynek keretén belül hetvenmillió forint értékben rendeltek meg olyan eszközöket, berendezéseket, amelyek a gyógyító munkát és a diagnosztikát is segíteni fogják.

Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester az Egészséges Budapest Programot ismertette a részvevőkkel. A program nagymértékben kihat majd Újpest egészségügyi intézményeinek további fejlődésére.

A kardiológiai ultrahang készüléket dr. Csányi Zsolt, a kardiológiai szakrendelés vezető főorvosa, a nőgyógyászati készüléket pedig dr. Balog László a nőgyógyászati szakrendelés vezető főorvosa vette át.







Kapcsolatok

































EU Cookie Law warning message demo page