TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Megvan a megálló új neve | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14701124 alkalommal 10258487 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Megvan a megálló új neve


Mint ismeretes, Wintermantel Zsolt polgármester kezdeményezésére néhány hete szavazás indult: mi legyen a Szent István téri BKV megálló új neve.Címkék:
Piac
Csaknem háromezer szavazat érkezett az ujpest.hu-n és szórólapokon feltett kérdésre. A válaszadó három lehetőség közül választhattak, amelyek közül a "Szent István tér - Újpesti piac" kapta a legtöbb voksot, a szavazatok csaknem kétharmadát.

A névváltoztatásra azért volt szükség, mert az önkormányzat igyekszik mindenben, ilyen apróságnak tűnő lépésekkel is támogatni az újpesti vállalkozásokat - magyarázta Wintermantel Zsolt polgármester. - Azzal, hogy a piac hivatalosan is szerepel majd a megálló nevében, nevesítve is bekerül a BKV menetrendbe, az internetes keresők is hamarabb megtalálják, és könnyebben rögzül nemcsak az újpesti, de általában a fővárosi és környékbeli polgárok tudatában is. Kis segítség, de az eredménye mégis jelentős lehet a kereskedők, kofák, vállalkozók számára - tette hozzá a polgármester. A szent István tér elnevezés természetesen továbbra is megmarad.

Kapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page