TÁJÉKOZTATÁS: ezen oldalon található archív információkat jogszabályi előírás alapján meg kell tartani.


A hatályos honlap ezen a linken érhető el: https://ujpest.hu
Nagyobb személyliftek az SZTK-ban | Újpest
Köszöntöm Újpest honlapján!
Déri Tibor
Déri Tibor, Újpest polgármestere

Ajánlott videóMostantól Újpest TV vagyunk! Együtt Önökkel!

Az Újpest TV legfrissebb adása...

Újpesti TalálkozásokVároskalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokFőépítészi Iroda dokumentumaiFőépítészi Iroda elérhetősége
Az oldalt 14777185 alkalommal 10324601 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Nagyobb személyliftek az SZTK-ban


Ismét használhatók a személyliftek a Görgey Úti Szakorvosi Rendelőintézetben. A korábbi négyszemélyes felvonókat nagyobbra cserélték, ajtajukat kiszélesítették, így már kerekes székkel is igénybe vehetők.Címkék:
SZTK
Nagy István alpolgármester lapunknak azt mondta, szeptember utolsó napjaitól működnek a személyliftek, amelyeket nagyobbra cserélt az önkormányzat.

- Az új személyliftek nyolcszemélyesek, illetve 630 kilogramm teherbírásúak, ajtajuk pedig tíz centivel szélesebb, mint a régi felvonóké - sorolja a kedvező változásokat Nagy István alpolgármester, aki hozzáteszi: a kezelőpaneleket Braille-írással is ellátták, így megfelelnek az akadálymentesség előírásainak.

Az új kabinoknak azonban nem ez az összes előnye: a kiszélesített ajtók lehetővé teszik azt is, hogy a liftet kerekes székesek is igénybe vegyék. Nagy István végül egyúttal arra is felhívta a fi gyelmet, hogy az aknaajtók elé a korábbi balesetveszélyes linóleum helyett csúszásgátló burkolatot helyeztek el. A tartósságra is ügyelnek: a liftajtók éleit rozsdamentes takaróléccel látták el, amely az állagmegóvást szolgálja. A beruházást huszonhétmillió forintból valósította meg az önkormányzat.

MOAKapcsolatok

EU Cookie Law warning message demo page